Hvordan skille forsiden og baksiden av webbing

Det er vanskelig å identifisere forsiden og baksiden av noen bånd på grunn av deres spesielle kunst og vitenskap.La oss se på Sheng Rui Ribbon for å lære deg hvordan du skiller foran og bak på Ribbon!

Faktisk kan vi identifisere det i henhold til mønstrene, klare og rene mønstre, tydelige linjer, tydelige lag og lyse farger på båndet.Den spesifikke oppløsningsmetoden må imidlertid være som følger:

1. Generelt er mønstrene på forsiden av båndet klarere og vakrere enn de på baksiden.

For det andre må de positive mønstrene til planter og fargematchende mønsterstoffer med stripete utseende være klare og behagelige for øyet.Dette mønsteret er tydeligere, spesielt når du vever jacquardbelter.

Tre, konvekse og konkave-konvekse stoffer, fronten er stram og delikat, med stripe eller mønster konvekse linjer, mens baksiden er grov og har lange flytelinjer.

Ullhevende stoff: enkeltsidig ullhevende stoff, og dens plysjside er forsiden av stoffet.Dobbeltsidig plysjstoff, med den glatte og ryddige siden som front.

5. Observer kanten på stoffet: hvis kanten på stoffet er glatt, er den pene siden forsiden av stoffet.

Seks, dobbeltlags, flerlags og flere stoffer, for eksempel varp- og vefttetthetene foran og bak, er forskjellige, generelt har fronten en større tetthet eller frontmaterialet er bedre.

Seven, leno-stoff: siden med klare linjer og utstående renning er forsiden av stoffet.

Åtte, håndklebånd: ta siden med høy frottétetthet som front.


Innleggstid: 27. mars 2023